Info & klantenservice
Vestiging Genemuiden038 385 6775 Vestiging Oudenbosch016 579 5495

PARTICULIERE VERKOOP RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

Laminaat tegels

 

Laminaat tegels zijn onderhoudsvriendelijk

Laminaat tegels voor woning en kantoor: ruime keus en onderhoudsvriendelijk Zoekt u een vloer die past in uw interieur en heel makkelijk te onderhouden is? Wat dacht u van laminaat tegels? Bij Fabrieksverkoop Genemuiden vindt u een heel uitgebreid assortiment laminaattegels van topkwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs. Kom langs in onze fabriekshal en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Laminaat tegels voor sfeer in uw interieur

Wist u dat laminaat tegels steeds populairder worden? Geen wonder, want deze tegels zijn echte sfeermakers in huis. Houdt u van een modern interieur, of gaat uw voorkeur uit naar klassiek of juist landelijk? Met laminaat tegels kiest u zelf voor de sfeer die bij u past.

Laminaattegels kopen

Bent u nog op zoek naar de juiste laminaat tegels voor uw woning of kantoor? Wij denken graag met u mee. Wat past bij u en bij de uitstraling die u voor ogen heeft? Gaat uw voorkeur uit naar modern, zakelijk of landelijk? Bij Fabrieksverkoop Genemuiden hebben we op elke vraag een antwoord. Vraag onze medewerkers gerust. Wij helpen u graag op weg.

Lage prijzen, uitstekende service

Wij kopen onze laminaat tegels voor u rechtstreeks in bij de fabrikant. Daardoor kunnen we u dezelfde topkwaliteit bieden als in de winkel, maar dan voor veel lagere prijzen. Uw prijsvoordeel kan wel oplopen tot zo’n vijftig procent ten opzichte van de tapijtwinkel. Fabrieksverkoop Genemuiden combineert de voordelen van de groothandel met goed advies. Dat betekent topkwaliteit voor de laagste prijzen van Nederland, maar wel met de service die u wilt!

Laminaat tegels: gebruiksvriendelijk en slijtvast

Kom langs en ervaar zelf de voordelen van onze laminaattegels. Wij laten u graag onze collectie zien en vertellen u over de vele mogelijkheden. Laminaat vloertegels zijn niet alleen snel te leggen, maar ook nog eens enorm gebruiksvriendelijk en slijtvast. Welke kleur of uitstraling u ook zoekt, bij ons vindt u het. Maar dan wel voor een zacht prijsje!

 

MAANDACTIE PVC €16,95 /m2

BEKIJK ACTIE

 

AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW EN MINIMAAL 50% ONDER DE ADVIES WINKEL VERKOOPPRIJS

 

KOM NAAR GENEMUIDEN

ALLE TYPEN VLOEREN Info & openingstijden Genemuiden

of NAAR oudenbosch

ALLE TYPEN VLOEREN (TAPIJT: UITSLUITEND NIEUWE COLLECTIE) Info & openingstijden Oudenbosch

Bij een besteding vanaf 500,- gratis bezorging

OF maak gebruik van de gratis bewaarservice Klantenservice klik hier
WIJ WERKEN MET ONDERSTAANDE TOPMERKEN
heeft u gevonden wat u zocht? laat ons u verrassen met
een aanbieding op maat!
e-mail bel 038-3856775