Info & klantenservice
Vestiging Genemuiden038 385 6775 Vestiging Oudenbosch016 579 5495

PARTICULIERE VERKOOP RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

DESSO TAPIJT: EEN GROOT MERK VOOR EEN KLEINE PRIJS

GOEDKOOP DESSO TAPIJT BIJ FABRIEKSVERKOOP GENEMUIDEN

Met trots verkoopt Fabrieksverkoop Genemuiden tapijt van het merk Desso. Dit merk staat zeer goed bekend.

Desso levert al bijna tachtig jaar hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt voor het topsegment van de markt. Hierbij richt Desso zich zowel op bedrijven als op particulieren. Vloeren van Desso liggen in vele kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra.

OVER DESSO TAPIJT

Velen van ons brengen een groot deel van onze werkdag binnenshuis door. Een goede vloerbedekking is dan van groot belang. Desso tapijt straalt warmte en sfeer uit en geeft een behaaglijk gevoel. De tapijten van Desso voeren het GUI-logo, met goedkeuring van de Duitse Allergie- en Astmabond.

Desso tapijt kent de volgende voordelen:

  • Geluiddempend
  • Warmte-isolerend en energiebesparend
  • Veilig

TOPMERKEN TAPIJT VOOR BODEMPRIJZEN

U vindt bij ons dé topmerken tapijt. Desso vloeren ontbreken daarom niet in onze collectie. Toch liggen de prijzen bij ons veel lager dan in de winkel. Dat komt doordat wij een groothandel zijn. Wij kopen onze zorgvuldig geselecteerde tapijten rechtstreeks bij de fabriek in. Van het prijsvoordeel dat wij hiermee kunnen bieden, profiteert u! Wij leveren zowel katoenen als wollen tapijt. De prijs daarvan is bij ons altijd ongelooflijk laag: € 3,50 tot € 19,00 per m2.

TAPIJT: WARM EN SFEERVOL

Het tapijt dat u zoekt, vindt u bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Goed tapijt zoals dat van Desso geeft warmte en karakter aan uw bedrijf of kantoor. Bovendien is het sterk genoeg voor zakelijk gebruik. Bij de keuze van een nieuwe vloer adviseren wij u zorgvuldig te kijken welke stijl en kleur het beste passen bij de ruimte(s) waarin het tapijt komt te liggen. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de intensiteit van het gebruik van die ruimte. Wilt u daarbij advies, dan staan onze medewerkers voor u klaar.

TAPIJT BEZORGEN OF LATEN LEGGEN

Bij Fabrieksverkoop hebben we grote voorraden tapijt voor u klaarliggen. Bezoekt u een van onze vestigingen, dan kunt u het tapijt van uw keus meteen meenemen. Maar u kunt uw vloerbedekking ook door ons laten bezorgen of laten leggen. We werken samen met professionele tapijtleggers uit Genemuiden. Mensen die hun vak verstaan en die uw winkel, kantoor of bedrijfspand in een ommezien voorzien van een mooi gelegde vloer.

MAANDACTIE PVC €16,95 /m2

BEKIJK ACTIE

 

AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW EN MINIMAAL 50% ONDER DE ADVIES WINKEL VERKOOPPRIJS

 

KOM NAAR GENEMUIDEN

ALLE TYPEN VLOEREN Info & openingstijden Genemuiden

of NAAR oudenbosch

ALLE TYPEN VLOEREN (TAPIJT: UITSLUITEND NIEUWE COLLECTIE) Info & openingstijden Oudenbosch

Bij een besteding vanaf 500,- gratis bezorging

OF maak gebruik van de gratis bewaarservice Klantenservice klik hier
WIJ WERKEN MET ONDERSTAANDE TOPMERKEN
heeft u gevonden wat u zocht? laat ons u verrassen met
een aanbieding op maat!
e-mail bel 038-3856775