Info & klantenservice
Vestiging Genemuiden038 385 6775 Vestiging Oudenbosch016 579 5495

PARTICULIERE VERKOOP RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

PROJECTTAPIJT

Projectvloerbedekking voor uw kantoor: veel keus, lage prijzen

Uw kantoor of bedrijf voorzien van nieuwe projectvloerbedekking? Bij Fabrieksverkoop Genemuiden bent u aan het juiste adres voor projecttapijt. Wij beschikken namelijk over een zeer ruime collectie projecttapijt van uitstekende kwaliteit. Daarbij profiteert bij ons altijd van de laagste prijzen van Nederland!

Prijzen Projecttapijt
  • Bij ons van € 2,95 tot € 12,50p/m²
  • Wist u dat wij ook leggen?

Topkwaliteit projecttapijt

Projecttapijt wordt gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen, hotels en horecagelegenheden. Plekken waar veel gelopen wordt. Projecttapijt is daarom een stuk sterker dan tapijt voor huishoudelijk gebruik. Het is bijzonder slijtvast en heeft bovendien een vuilwerende functie. Dat maakt uw vloer een stuk gemakkelijker te onderhouden!

Groot inkopen, groot voordeel

Doordat wij groot inkopen en uitstekende contacten hebben met verschillende tapijtfabrikanten, kunnen wij uw projecttapijt rechtstreeks vanuit de fabriek leveren. Daardoor kunnen we u ook voor onze topproducten een laagsteprijsgarantie geven.

In reguliere winkels betaalt u voor projecttapijt € 15,95 tot € 39,50 per vierkante meter. Bij ons betaalt u slechts tussen € 2,95 tot € 14,- per m2!

Op zoek naar tapijt van hoge kwaliteit en met een lange levensduur, geschikt voor commerciële toepassingen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

De ongekende mogelijkheden van ons projecttapijt

Of het nu gaat om een trendy kantoor of een ingetogen vergaderruimte, in onze collecties vindt u wat u zoekt. Projecttapijt in allerlei verschillende kleuren en dessins. Geschikt voor ieder bedrijf en iedere instelling! Het enige verschil met reguliere winkels is de prijs. Omdat wij een groothandel zijn, kunnen we u voor bodemprijzen degelijke vloerbedekking bieden. Zo hoefthet inrichten van uw pand niet veel te kosten!

 

Altijd meer dan 100.000 m² op voorraad
Kijken, kopen en direct meenemen

Goed advies

Bij Fabrieksverkoop Genemuiden hebben we ruime ervaring met projecttapijt. Bent u op zoek naar goed en mooi projecttapijt voor uw winkel, bedrijf of instelling? We nodigen u graag uit om te komen kijken in onze vestiging in Genemuiden. Vraagt u onze medewerkers er gerust om advies! Wij denken graag met u mee.

Projecttapijt laten leggen

Wilt u het projecttapijt laten leggen? Wij werken samen met ervaren stoffeerders.

MAANDACTIE PVC €9,95 /m2

BEKIJK ACTIE

 

AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW EN MINIMAAL 50% ONDER DE ADVIES WINKEL VERKOOPPRIJS

 

KOM NAAR GENEMUIDEN

ALLE TYPEN VLOEREN Info & openingstijden Genemuiden

of NAAR oudenbosch

ALLE TYPEN VLOEREN (TAPIJT: UITSLUITEND NIEUWE COLLECTIE) Info & openingstijden Oudenbosch

Bij een besteding vanaf 500,- gratis bezorging

OF maak gebruik van de gratis bewaarservice Klantenservice klik hier
WIJ WERKEN MET ONDERSTAANDE TOPMERKEN
heeft u gevonden wat u zocht? laat ons u verrassen met
een aanbieding op maat!
e-mail bel 038-3856775