Info & klantenservice
Vestiging Genemuiden038 385 6775 Vestiging Oudenbosch016 579 5495

PARTICULIERE VERKOOP RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

Tapijttegels

 

Creëer uw eigen stijl met tapijttegels

Houdt u van een moderne, klassieke of traditionele inrichting? Of wilt u een hele eigen stijl creëren? Hoe uw smaak ook is, met tapijttegels van Fabrieksverkoop Genemuiden kunt u altijd uit de voeten. Daarmee geeft u uw inrichting namelijk in een handomdraai een heel eigen karakter. Tapijttegels zijn verrassend gemakkelijk te leggen en te onderhouden. En ook voor de prijs hoeft u ze niet te laten liggen. Voor hetzelfde merk betaalt u bij ons minstens vijftig procent minder dan in de interieurspeciaalzaak. Kom langs en ontdek het zelf.

Tapijttegels voor iedere ruimte

Fabrieksverkoop Genemuiden heeft een enorme collectie tapijttegels op voorraad beschikbaar. Ontdek onze enorme keus in materialen, kleuren en designs. Deze vloertegels zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld gezinswoningen en kinderkamers. Maar ze komen ook uitstekend tot hun recht in een kantooromgeving. Zoekt u kleuren die elkaar aanvullen of juist vrolijk contrasteren? Wij helpen u graag op weg.

Tapijttegels onderhouden of vervangen

De vloer in een woonkamer of keuken heeft het soms zwaar te verduren. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op een vloertegel die tegen een stootje kan. Die topkwaliteit heeft Fabrieksverkoop Genemuiden in huis. Onze tapijttegels zijn gemakkelijk te onderhouden. Een klein ongeluk met gemorst eten is vaak goed te verhelpen. Is dat niet meer het geval, dan kunt u de bewuste tegel(s) snel en eenvoudig vervangen, zonder helemaal een nieuwe vloer te moeten!

Groot inkopen = groot voordeel!

Fabrieksverkoop Genemuiden koopt de tapijttegels rechtstreeks bij de fabrikant. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met de producenten profiteert u van lage prijzen. Wij zijn een groothandel en kunnen u daarom tapijttegels aanbieden voor prijzen die ruim vijftig procent lager liggen dan in de tapijtwinkels. Dat voordeel laat u toch niet liggen?

Ruime ervaring, goed advies

Bij Fabrieksverkoop Genemuiden hebben we jarenlange ervaring met tapijttegels. Daardoor zijn we uitstekend in staat u te adviseren. Ook als u nog op zoek bent naar de juiste sfeer en uitstraling voor uw inrichting. Vraag onze medewerkers gerust om advies. Wij denken graag met u mee.

MAANDACTIE PVC €9,95 /m2

BEKIJK ACTIE

 

AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW EN MINIMAAL 50% ONDER DE ADVIES WINKEL VERKOOPPRIJS

 

KOM NAAR GENEMUIDEN

ALLE TYPEN VLOEREN Info & openingstijden Genemuiden

of NAAR oudenbosch

ALLE TYPEN VLOEREN (TAPIJT: UITSLUITEND NIEUWE COLLECTIE) Info & openingstijden Oudenbosch

Bij een besteding vanaf 500,- gratis bezorging

OF maak gebruik van de gratis bewaarservice Klantenservice klik hier
WIJ WERKEN MET ONDERSTAANDE TOPMERKEN
heeft u gevonden wat u zocht? laat ons u verrassen met
een aanbieding op maat!
e-mail bel 038-3856775