Info & klantenservice
Vestiging Genemuiden038 385 6775 Vestiging Oudenbosch016 579 5495

PARTICULIERE VERKOOP RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

Vinyl laminaat

 

Vinyl laminaat: terecht populair

De ’gewone’ vinyl vloerbedekking op rollen kent u vast wel. Maar de laatste jaren wordt ook het vinyl laminaat steeds populairder. Laminaat vinylstroken zijn gemakkelijk zelf te leggen. En dus ook gemakkelijk mee te verhuizen! Verder heeft vinyl laminaat alle voordelen van vinyl: het is gemakkelijk te onderhouden, minder gehorig dan gewoon laminaat, vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Ook is het goedkoop en duurzaam. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs bij Fabrieksverkoop Genemuiden!

Vinyl laminaat bij Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Genemuiden is een groothandel. Wij kopen vinyl laminaat van uitstekende kwaliteit in grote hoeveelheden in. Daardoor kunnen wij u mooie producten leveren tegen de laagste prijzen van Nederland. Bovendien kunnen we u hierdoor ook rechtstreeks uit voorraad leveren.

Goedkoop vinyl laminaat

Bent u op zoek naar een mooie, gemakkelijk te onderhouden, duurzame maar ook betaalbare vloer? Overweeg dan vinyl laminaat. Bij Fabrieksverkoop Genemuiden vindt u verschillende soorten vinyl laminaat. Dat betekent voor u een ruime keuze, tegen prijzen die ruim vijftig procent onder de winkelprijs liggen!

Vinyl laminaat kopen

Vinyl laminaat is een mooi product. Voelt u zich aangesproken door de voordelen ervan? Kom dan bij Fabrieksverkoop Genemuiden onze collectie bekijken. Neem eventueel een paar foto’s van uw interieur mee. Dat maakt het gemakkelijker om een vloer met de juiste kleur en uitstraling te kiezen. Komt u er niet uit of hebt u vragen, schiet dan een van onze medewerkers aan. Wij hebben veel ervaring op het gebied van vloerbedekking en voorzien u graag van informatie en advies.

De voordelen van ons vinyl laminaat op een rijtje

  • gemakkelijk te onderhouden
  • geluiddempend
  • goed bestand tegen vocht
  • goedkoop
  • duurzaam
  • geschikt voor vloerverwarming
  • gemakkelijk zelf te leggen
  • gemakkelijk mee te verhuizen

Vinyl laminaat leggen

Het is niet moeilijk om laminaat vinylstroken zelf te leggen. Maar wilt u deze klus toch liever uitbesteden, dan bent u bij ons beslist in goede handen. Wij werken namelijk samen met de beste stoffeerders van Genemuiden. Mensen met hart voor hun vak, die altijd gaan voor een prachtig eindresultaat. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

MAANDACTIE PVC €16,95 /m2

BEKIJK ACTIE

 

AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW EN MINIMAAL 50% ONDER DE ADVIES WINKEL VERKOOPPRIJS

 

KOM NAAR GENEMUIDEN

ALLE TYPEN VLOEREN Info & openingstijden Genemuiden

of NAAR oudenbosch

ALLE TYPEN VLOEREN (TAPIJT: UITSLUITEND NIEUWE COLLECTIE) Info & openingstijden Oudenbosch

Bij een besteding vanaf 500,- gratis bezorging

OF maak gebruik van de gratis bewaarservice Klantenservice klik hier
WIJ WERKEN MET ONDERSTAANDE TOPMERKEN
heeft u gevonden wat u zocht? laat ons u verrassen met
een aanbieding op maat!
e-mail bel 038-3856775