Info & klantenservice
Vestiging Genemuiden038 385 6775 Vestiging Oudenbosch016 579 5495

PARTICULIERE VERKOOP RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

Vloerbedekking trap

 

Vloerbedekking meer dan 50% goedkoper dan in de winkel

Is de vloerbedekking van uw trap aan vervanging toe? Of wilt u een nieuwe trap bekleden? Kom voor een mooie en voordelige oplossing naar Fabrieksverkoop Genemuiden. Voor open en dichte trappen, trappen met een draai en rechte trappen hebben wij een scala aan mogelijkheden. Bezoek een van onze vestigingen en ontdek de mogelijkheden.

Het effect van vloerbedekking op de trap

Bij binnenkomst in een huis is de trap vaak een belangrijk onderdeel van de entree. Maar de trap is meer dan dat. De trap verbindt uw verdiepingen met elkaar. Toch besteden de meeste mensen maar weinig aandacht aan de trap. Een gemiste kans. Want met een mooie vloerbedekking kunt uw hal een heel andere look geven.

Vloerbedekking voor uw trap: duurzaam en toch goedkoop

Hoe vaak loopt u dagelijks wel niet naar boven of beneden? De trap is een van de meest belopen ruimtes in woningen. Daarom vraagt een trap niet alleen om een tapijtje dat er leuk uitziet, maar is een bekleding van goede kwaliteit nodig. Tenslotte wilt u dat de trapbekleding een flinke tijd meegaat. Bij Fabrieksverkoop Genemuiden vindt u voor uw trap vloerbedekking van hoge kwaliteit tegen prijzen die meer dan 50% onder de winkelprijs liggen.

Uw trap stofferen

Een trap kan op verschillende manieren worden gestoffeerd. U kunt alleen de traptreden bekleden. Ook kunt u ervoor kiezen om niet alleen de treden, maar ook de zijkanten te laten stofferen. Een goed gestoffeerde trap voelt comfortabel aan en dempt het geluid. Onze medewerkers zijn groot geworden in tapijtstad Genemuiden. Zij weten alles van vloerbedekking en kunnen u helpen bij het maken van keuzes.

Advies over bekleden van uw trap

Vakkundig stofferen van uw trap begint bij een goed advies over de bekleding. Kom daarom langs bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Wij denken graag met u mee. Tip: neem foto’s mee van de trap die u wilt bekleden.

MAANDACTIE PVC €16,95 /m2

BEKIJK ACTIE

 

AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW EN MINIMAAL 50% ONDER DE ADVIES WINKEL VERKOOPPRIJS

 

KOM NAAR GENEMUIDEN

ALLE TYPEN VLOEREN Info & openingstijden Genemuiden

of NAAR oudenbosch

ALLE TYPEN VLOEREN (TAPIJT: UITSLUITEND NIEUWE COLLECTIE) Info & openingstijden Oudenbosch

Bij een besteding vanaf 500,- gratis bezorging

OF maak gebruik van de gratis bewaarservice Klantenservice klik hier
WIJ WERKEN MET ONDERSTAANDE TOPMERKEN
heeft u gevonden wat u zocht? laat ons u verrassen met
een aanbieding op maat!
e-mail bel 038-3856775