Info & klantenservice
Vestiging Genemuiden038 385 6775 Vestiging Oudenbosch016 579 5495

PARTICULIERE VERKOOP RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

Vloerbedekking

Vloerbedekking: Ruim 50% onder de winkelprijs!

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar juist vloerbedekking is heel bepalend voor de sfeer in een ruimte. En dus wilt u een vloer kiezen die precies past bij wat u wilt. Maar dan wel voor een prijs die past binnen uw budget. Bij Fabrieksverkoop Genemuiden heeft u keus uit een grote collectie kwaliteitsvloeren tegen de laagste prijzen van Nederland. Wij zijn een groothandel voor particulieren. Vloerbedekking kopen wij in grote hoeveelheden rechtstreeks bij de fabriek in. Daardoor kunnen we u vloeren bieden voor ruim 50% onder de winkelprijs. Met het geld dat u bij ons bespaart, kunt u weer leuke andere dingen doen.

Prijzen Vloerbedekking
  • Bij ons van € 2,50 tot € 24,95 p/m²

Kantoor of woonruimte inrichten

Fabrieksverkoop Genemuiden heeft een grote collectie vloeren. Dat is fijn, maar ook lastig, want hoe kiest u uit alle mogelijkheden de juiste soort en kleur vloerbedekking? Daarom helpen u alvast op gang met een paar vragen: welke uitstraling moet de ruimte hebben? Welke kleuren passen daarbij? Wilt u met blote voeten over een zacht tapijt kunnen lopen? Zoekt u een mooie strakke vloer, of een vloer met een stoere look? Is de vloerbedekking bedoeld voor een kantoor, woonkamer, slaapkamer of trap? Het antwoord op deze vragen geeft al veel richting. Wilt u weten welke vloerbedekking past bij uw wensen? Kom gewoon langs! We adviseren u graag.

Vloerbedekking kiezen

De juiste vloerbedekking kiezen is nog niet altijd gemakkelijk. Het gaat meestal om een keuze voor langere tijd. Want het is een heel gedoe om van vloerbedekking te veranderen. Bij Fabrieksverkoop Genemuiden vinden we dat u eigenlijk zelf moet komen kijken en voelen. Dan weet u zeker dat u precies die vloerbedekking koopt die u wilt. In onze vestigingen staan we voor u klaar met informatie en advies, én een kop koffie.

Altijd meer dan 250.000 m² op voorraad
Kijken, kopen en direct meenemen

Vloerbedekking meenemen, bezorgen of laten leggen

Bij Fabrieksverkoop Genemuiden beschikken we over grote voorraden. Bezoekt u een van onze vestigingen, dan kunt u de vloerbedekking van uw keus meteen meenemen. Betalen kan contant of met pin. Wilt u uw producten liever laten bezorgen? Dat kan. Ook kunnen we de vloerbedekking voor u laten leggen. We werken daarbij samen met professionele vaklieden. Voor u een zorg minder!

Vloerbedekking trap

Wilt u een nieuwe trap bekleden? Of is de huidige vloerbedekking van uw trap aan vervanging toe? Kom naar Fabrieksverkoop Genemuiden voor een mooie en voordelige oplossing. Wij hebben allerlei soorten vloerbedekking voor open en dichte trappen, rechte trappen en trappen met een draai. Kom langs en ontdek de mogelijkheden!

Let op! In onze vestiging in Oudenbosch kunt u terecht voor laminaat, PVC vloeren en kunstgras. In Genemuiden ook voor tapijt vinyl en sisal!

MAANDACTIE PVC €9,95 /m2

BEKIJK ACTIE

 

AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW EN MINIMAAL 50% ONDER DE ADVIES WINKEL VERKOOPPRIJS

 

KOM NAAR GENEMUIDEN

ALLE TYPEN VLOEREN Info & openingstijden Genemuiden

of NAAR oudenbosch

ALLE TYPEN VLOEREN (TAPIJT: UITSLUITEND NIEUWE COLLECTIE) Info & openingstijden Oudenbosch

Bij een besteding vanaf 500,- gratis bezorging

OF maak gebruik van de gratis bewaarservice Klantenservice klik hier
WIJ WERKEN MET ONDERSTAANDE TOPMERKEN
heeft u gevonden wat u zocht? laat ons u verrassen met
een aanbieding op maat!
e-mail bel 038-3856775